Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Marknadsanalys av vindkraften i Sverige 2017

Här är årets rapport med en analys av marknadsläget för vindkraft i Sverige under 2017. i denna rapport ligger fokus på ekonomin i flera bolag och hur det ser ut på tillståndssidan.

Denna rapport är tänkt som årligen återkommande för belysa marknadsutvecklingen och besvara och bemöta aktuella frågor och påståenden kring vindkraften i Sverige.

Det är Noden för näringslivs- och affärsutveckling inom Nätverket för vindbruk som givit ut rapporten. Västra Götalandsregionen har sedan år 2014 varit ansvarig för näringsliv- och affärsutvecklingsfrågor i denna nationella nod inom Nätverket för vindbruk som Energimyndigheten driver och finansierar.

Vindkraft är ett område som det diskuteras mycket om och det har väckts många frågor och påståenden genom åren. Noden ser det som viktigt att utreda hur det faktiskt ser ut och i denna rapport fokuserar vi på ekonomin i flera bolag samt belyser hur det ser ut på tillståndssidan.

Marknadsanalys av vindkraften i Sverige 2017
Noden för näringslivs- och affärsutveckling inom Nätverket för vindbruk
2018-05-10

Profilbild av Fredrik Dahlström Dolff

Fredrik Dahlström Dolff

Regionutvecklare – Förnybar energi
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2018-05-29 14:56