Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

2018-04-11 Framtidsspaningar om biogasens roll och hur vi drar nytta av det i Västsverige

Satfettpinnen överlämnad till nya huvudmannen
Fotograf: Jacob Lagercranz

Den 11 april 2018 arrangerades det första frukostseminariet med Biogas Västs nya processledarteam på plats. Stafettpinnen är nu officiellt överlämnad till Bo Ramberg och Joel Karlberg.

Seminariet bjöd utöver frukost på framtidsspaningar från kemiindustrin och transportsektorn om trenderna för biogasens utveckling och roll både i Sverige och omvärlden.

Under applåder lämnades stafettpinnen över från den gamla till den nya processledningen. På bilden syns från vänster Tula Ekengren och Hanna Jönsson Västra Götalandsregionen, och Joel Karlberg och Bo Ramberg på Hållbar utveckling Väst.

Den nya processledningen Bo Ramberg och Joel Karlberg uppmanade de deltagare som ännu inte redan gjort det att höra av sig, och spela in sina behov och idéer för hur Biogas Väst kan göra ännu mer nytta i framöver.

På programmet


Samtal om vad trenderna innebär för Västsverige och hur vi bäst drar nytta av samverkan inom Biogas Väst 2018 som leddes av moderator Jakob Lagercrantz.

Läs mer om bytet av huvudman för Biogas Väst och se kontaktuppgifter


Senast uppdaterad: 2018-04-12 10:46