Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Genomförda aktiviteter

En rad seminarier har anordnats inom ramen för eller med finansiering från Biogas Väst. Här kan du ta del av dokumentation och presentationer från dessa tillfällen.

För nyare och aktuella genomförda aktiviteter besök Biogas Västs hemsida. Klicka på länken nedan för att komma dit. 

Biogas Väst 

Den 11 april 2018 arrangerades det första frukostseminariet med Biogas Västs nya processledarteam på plats. Stafettpinnen är nu officiellt överlämnad till Bo Ramberg och Joel Karlberg.

Den 26 januari 2018 arrangerades Biogas Väst frukostseminarium ”Kollektivtrafikens framtida behov av biogas” i Göteborg. Intresset var stort med närmare 45 deltagare från kollektivtrafikmyndigheten och Västtrafik, busstillverkare, trafikföretag, bränsleleverantörer, politiker med flera.

På efterfrågan från flera i nätverket bjöd Biogas Väst in till ett frukostseminarium om aktuella frågor på nationell nivå den 21 november 2017 i Göteborg.

2017 års Biogas Väst-konferens hölls i Göteborg den 6 oktober. Presentationer och film från konferensen hittar du här. Programmet innehöll allt från en europeisk utblick till senaste nytt från mångfalden av västsvenska aktörer och projekt.

Västra Götalandsregionen och Region Skåne bjöd utvalda regioner och landsting till ett rundabordssamtal om vad regionerna kan göra för biogasutvecklingen.

Intresset för att använda biogas inom andra sektorer än som drivmedel till fordon har ökat den senaste tiden.

Hanna Jönsson

Kraftsamling Biogas
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Tula Ekengren

Kraftsamling Biogas
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-09-28 11:03