Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västra Götalandsregionen deltar i West Pride

Stort tack för årets festival! Nu fortsätter vi med Västra Götalandsregionens arbete för Hbtqi-personers rättigheter året om.

West Pride är en festival som lyfter upp normkritik och hbtqi-personers livssituation genom konst, kultur och samtal. Västra Götalandsregionen ska vara ett föredöme och en föregångare i arbetet för jämlikhet och mångfald genom att uppmuntra till ett öppet arbetsklimat som motverkar fördomar och diskriminering. Det ska vi visa i varje möte med patienter, kunder, invånare och kollegor, men också genom att manifestera vår ståndpunkt när tillfälle ges.

Syftet med Västra Götalandsregionens medverkan är att visa på att vi är ett föredöme och en föregångare i arbetet med mänskliga rättigheter, jämlikhet och mångfald. Ett ytterligare syfte är att visa hur vi arbetar för att förbättra hbtqi-personers livssituation i Västra Götaland.

Inför West Pride

Här hittar du kunskapshöjande material att jobba med internt inför West Pride.

Hbtqi året om

Västra Götalandsregionen arbetar med hbtqi-frågor hela året.

Maria Talja

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Ellen Bergbom

Koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-08-15 09:42