Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Insatser och utvecklingsprojekt

Samverkan sker med olika initiativ för att nå en effektiv kompetensförsörjning som är något alla i samhället tjänar på. Det kan röra sig om allt från större EU-projekt till satsningar att utveckla verktyg för praktiksamordning.

Här finns en del av det arbetet som pågår runt om i Västra Götaland för att skapa förutsättningar för en bättre kompetensförsörjning av arbetsmarknaden:

Kraftsamling fullföljda studier

Kobra - Kompetensbaserad Regional Analys

Industrinatten i Göteborg

Industrinatten i Sjuhärad

Scandinavian Science Cluster

Smarta fabriker

SYVONLINE

Validering Väst

Sök stöd inom kompetensutveckling

Har du själv en bra idé för ett projekt eller bara vill veta mer om hur din organisation kan hjälpa till att bidra till en bättre fungerande arbetsmarknad?

Det finns möjlighet att söka stöd för projekt inom ramen för Västra Götalands strategi för tillväxt och utveckling och ansvarig nämnd för frågor om kompetensförsörjningsområdet är regionutvecklingsnämnden. Regionutvecklingsnämnden ska med sina insatser bidra till en hållbar regional utveckling i Västra Götaland. Kontakta oss så berättar vi mer:

Eva-Lena Ekman

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2017-03-30 09:46