Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

One Stop Future Shop

One Stop Future Shop var ett EU-finansierad projekt (2016-2019) som syftade på att stötta entreprenörer, start-ups och företagsutveckling i Göteborgsregionen.

One stop future sHOP EU.png

Det långsiktiga målet med One Stop Future Shop är att bidra till att Göteborgsregionen ska ses som en entreprenöriell och företagsam plats för alla och att fler ska komma i självförsörjning.

One Stop Future Shop var ett EU-projekt som har initierats av stadsdelsförvaltningarna på Hisingen: SDF Västra Hisingen, SDF Lundby och SDF Norra Hisingen. Projektet genomförs i samarbete med: Göteborgslokaler, Lokalförvaltningen, Business Region Göteborg, Röda Korset och Göteborgs universitet (Sahlgrenska school of innovation and entrepreneurship).

One Stop Future Shop var delvis finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden. One Stop Future Shop var det största samverkansprojektet inom Europeiska regionala utvecklingsfonden i Västra Sverige. Läs mer om projektet här.

Senast uppdaterad: 2022-02-23 08:56