Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalisering och bredband

Invånare, näringsliv och offentlig verksamhet ställer krav på bredbandsutbyggnad. Ny digital teknik leder till spännande innovationer, kreativitet och effektivisering. Genom en satsning på att främja utbyggnad av bredband och att ge förutsättningar för en ökad digitalisering skapar vi nytta för invånare och företag i Västra Götalands län.

Aktuellt om bredband och digitalisering

https://www.vgregion.se/Public/RssResult/Feed/124636?name=Aktuellt
Det gick inte att hämta från: https://www.vgregion.se/Public/RssResult/Feed/124636?name=Aktuellt
Nyhetsbrev från digitaliseringsrådet december 2019
Digitaliseringsrådets nyhetsbrev för december 2019 är nu utskickat. Du kan också läsa det här.
4,5 miljoner till projekt om öppna data i Västra Götaland
Västra Götalandsregionen startar projekt om en gemensam struktur för öppna data i Västra Götaland. Projektet handlar om att underlätta för att göra offentliga data mer tillgängliga på ett standardiserat sätt.
Digitaliserad matbeställning skapar fördelar
En matapp vid patienternas säng kan avlasta sjukhuspersonalen, öka patienternas aptit, minska matsvinnet och ge köket feedback för förbättring. En pilot med MatAppen börjar nu i oktober på Sahlgrenska sjukhuset.
Skaraborgs Hälsoteknikcentrum vinnare av årets digitaliseringsinitiativ
Den 12 september arrangerades konferensen “Digitalisering i människans tjänst”. Det fullbokade arrangemanget hölls på regionens hus i Göteborg.
Senast uppdaterad: 2019-11-29 13:27