Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Informationsskyldighet

VGR logga på rätt sätt

Driver du ett projekt som är helt- eller delvis - finansierat av Västra Götalandsregionen? Tänk på att du måste informera om detta i så fall. Det är viktigt för att visa att våra skattemedel används på ett bra sätt.

Vid kontakter med media och allmänhet ska det framgå att ditt projekt eller din verksamhet är helt eller delvis finansierad av Västra Götalandsregionen.

Logotyp och uppgift om att projektet eller verksamheten är del- eller helfinansierad av Västra Götalandsregionen ska också anges:

  • på platsen där projektet eller verksamheten bedrivs.
  • i rapporter, nyhetsbrev, annonser, broschyrer, affischer och videor, och i sociala medier, på webbplatser med mera. 
  • vid konferenser, seminarier, mässor, utbildningar och utställningar med mera.

Logotyper

Här hittar du ett urval av Västra Götalandsregionens logotyper i olika format och färger

Tänk på att logotypen inte får förvanskas eller ligga för tätt inpå andra logotyper, text eller bild. Om bakgrunden inte är vit, ska antingen negativ ("vit") eller svart logga användas.

Västra Götalandsregionens manual för visuell profil, bilder med mera

OBS! Behöver du en logotyp för internationellt bruk eller har några andra frågor, hör av dig till din handläggare.

Vi informerar om VGR:s medfinansiärer

Västra Götalandsregionen ska förstås också redovisa och berätta om när vi medverkar i projekt som finansieras av andra. Det alltid till exempel alltid ett tydligt krav vid medverkan i EU-projekt.

VGR:s namnbyte från 2021

Regionfullmäktige beslutade i april 2019  att Västra Götalandsregíonen ska byta namn. OBS! Detta sker inte förrän från januari 2021.

VGRfokus: Västra Götalandsregionen föreslås byta namn

Senast uppdaterad: 2019-07-04 15:13