Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030

Strategin pekar ut riktningen för hur Västra Götaland ska utvecklas till 2030 och konkretiserar vad en sådan omställning innebär ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Tillsammans gör vi Västra Götaland till ett föredöme för omställning till ett hållbart och konkurrenskraftigt samhälle!

Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030

Alla som bor och verkar i Västra Götaland ska ha möjlighet att leva ett gott liv. Nyckeln till Västra Götalands långsiktiga attraktivitet och konkurrenskraft är vår gemensamma förmåga att vara innovativa och ställa om till ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart samhälle. Här kan du läsa strategin på svenska och engelska.

Framtid Västra Götaland

Framtid Västra Götaland är en återkommande konferens för att diskutera regional utveckling utifrån Västra Götalands gemensamma utvecklingsstrategi.

Västra Götaland kraftsamlar för hållbar omställning

Den regionala utvecklingsstrategin innehåller fyra tvärsektoriella kraftsamlingar - elektrifiering, digitalisering, cirkulära affärsmodeller och fullföljda studier. En kraftsamling innebär att extra fokus läggs på stärkt samverkan och samordnat utvecklingsarbete inom ett område.

Kunskapsunderlag

Statistik- och analysportalen är en ämnesfiltrerad samlingssida publikationer och statistiksidor. Portalen innehåller också ämnesrelevanta länkar till externa statistiksidor och rapporter.

Maria Jakobsson

Processledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Hanna Jönsson

Processledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-09-22 13:43