Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Unga Landsbygdspriset i Väst utdelat till vinnare i Mark

Publicerad:
UNga landsbygdspriset utdelat till Martin Spjut vid Mingla i Mark

Martin Spjut med företaget Spjut Skog och Marktjänst AB är den andre vinnaren av Unga Landsbygdspriset i Väst 2018. Det är Västra Götalandsregionens pris för att synliggöra unga entreprenörer på landsbygden.

- En mycket värdig vinnare, säger Moa Boëthius Lind, regionutvecklare på Västra Götalandsregionen. Martin Spjut har byggt upp sitt företag från noll med ett påtagligt driv och engagemang, för den lokala bygden, men också för miljön och skogen där han verkar. Men alla de 34 nominerade och deras företag är fantastiska exempel på ungdomars företagsamhet på landsbygden.

Martin Spjut fick ta emot priset av Anita Lomander (S) i regionutvecklingsnämnden i samband med Mingla i Mark, en välbesökt musikarrangemang som hålls i Kinna.

VGRfokus artikel om Martin och hans företag

Två vinnare utses varje år

Marielle Örtengren med Ragnerud Business AB, Högsäter, den andra vinnaren av Unga Landsbygdspriset i Väst 2018,  tillkännagavs i samband med utdelningen på nationaldagen den 6 juni i Färgelanda.

VGRfokus artikel om Marielle Örtengren

Unga Landsbygdspriset i Väst

Moa Boéthius

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Publicerad: