Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Två utlysningar om stöd inom ramen för Klimat 2030

Publicerad: Uppdaterad:
alt=""

Västra Götalandsregionens miljönämnd gör två utlysningar inom ramen för kraftsamlingen ”Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om”. Båda utlysningarna utgår från Klimat 2030:s arbetssätt ”attraktiva samhällen” och fokuserar på livsstilsfrågorna och de sociala värdena som viktiga komponenter för att ta nästa steg i klimatomställningen. Projekten ska genomföras i Västra Götaland under 2023.

Omställningen till ett klimatsmart samhälle är vår tids stora utmaning, en utmaning som också rymmer möjligheter. Hur kan vi forma våra liv och vår närmiljö så att vi kan skapa en attraktiv framtid som också är klimatsmart och resurseffektiv?

Infomöte måndag 13 juni

Välkommen till digitalt infomöte om utlysningarna måndag 13 juni 16-17.30!

Anmälan via Regionkalendern

Utlysning 1 

Design för en hållbar livsstil – innovationer där ungas framtid är i fokus

Aktörer bjuds in att utforma cirkulära, digitala och resurseffektiva system och miljöer som utgår från ungas förändrade konsumtionsvanor i en tid i livet när de till exempel flyttar hemifrån eller får barn, och till stor del formar sin livsstil.

Utlysning 2

Civilsamhällets lösningar för lokal klimatomställning

Ideella och ekonomiska föreningar har en unik möjlighet att fånga upp, samla och rikta människors engagemang och bjuds in att söka 50 000 kr - 300 000 kr för projekt som skyndar på omställningen till ett attraktivt och klimatsmart lokalsamhälle.

Mer information

Mer information om utlysningen på Klimat 2030:s webbplats

Söka stöd


Publicerad:
Uppdaterad:
Senast uppdaterad: 2022-08-02 10:12