Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionala bolaget Netwest vann pris som ”Årets stadsnätsfrämjare”

Publicerad:
Net West prisas

Netwest från Västra Götaland har vunnit pris som ”Årets stadsnätsfrämjare” på Svenska Stadsnätsföreningens årskonferens som hölls nu i veckan i Göteborg.

Det regionala bolaget fick pris för sitt arbete med att tillgängliggöra stadsnätens och fiberföreningarnas nät på den nationella operatörsmarknaden.

På bilden från prisutdelningen ses Lisa Andersson, produktchef på Netwest, Ulrika Bokeberg, kollektivtrafik- och infrastrukturchef på VGR, Martin Gedda, VD på Netwest och Tord Toverland, ordförande i föreningen Västlänk som är de kommunala stadsnätens samverkansförening i Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen är med 34% andel största ägare i marknadsbolaget Netwest, övriga ägare är 28 kommuner i Västra Götaland.

Netwest -fibernätet i Västsverige

Svenska Stadsnätsföreningen

Västlänk - ideell förening för stadsnät i Västsverige

Västra Götalandsregionens arbete för bredband och digitalisering

Genom en strukturerad satsning på att främja utbyggnad av bredband och att ge förutsättningar för en ökad digitalisering, skapar VGR nytta för invånare och företag i Västra Götalands län.

Digitalisering och bredband i Västra Götaland

Profilbild av Eric Åkerlund

Eric Åkerlund

Regional bredbands-koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Profilbild av Tore Johnsson

Tore Johnsson

Samordnare Digitaliseringsrådet Västra Götaland
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad: