Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet brev till riksdagsledamöter om konsumtionsmål

Publicerad: Uppdaterad:
Vi är en del av Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om

Företrädare för Klimat 2030 har skickat ett öppet brev till riksdagsledamöterna i miljö- och jordbruksutskottet och alla västsvenska riksdagsledamöter, där man förordar ett miljömål för konsumtion.

Företrädare för Klimat 2030 har skickat ett öppet brev till riksdagsledamöterna i miljö- och jordbruksutskottet samt alla västsvenska riksdagsledamöter. I brevet delas västsvenska erfarenheter av arbete för en klimatmässigt mer hållbar konsumtion genom bland annat cirkulära affärsmodeller.

Västra Götalandsregionens miljöchef Gustaf Zettergren och Monique Wannding, chef miljöskyddsavdelningen på Länsstyrelsen Västra Götaland vill starkt rekommendera riksdagens partier att utarbeta ett nationellt mål för minskade konsumtionsutsläpp.

Öppet brev till riksdagsledamöter om konsumtionsmål i Klimat 2030

Om Klimat 2030

Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om är en strategi och samverkansplattform som ska växla upp klimatarbetet och bidra till den regionala utvecklingsstrategins (VG2030) prioriterade områden, och att nå målen i koldioxidbudget för Västra Götaland.

Klimat 2030

VGR och klimatarbetet

Profilbild av Gustaf Zettergren

Gustaf Zettergren

Avdelningschef – Miljöchef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Profilbild av Lise Nordin

Lise Nordin

Regionutvecklare – Huvudprocessledare Klimat 2030
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad:
Uppdaterad: