Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu lanseras Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om

Klimat 2030 kickstartar med hållbara jeans, REKO-ringar och höga trähus på konferensen som hålls den 26 oktober i Göteborg. Ett nytt västsvenskt klimatråd med representanter från flera samhällssektorer lanseras, det blir workshops och de senaste hållbarhetstrenderna presenteras.

Konferensen vänder sig till aktörer inom näringsliv, offentliga organisationer och civilsamhälle som vill ta en aktiv roll i omställningen.

Medverkar gör bland annat landshövding Anders Danielsson, regionfullmäktiges ordförande Magnus Berntsson och den nationella samordnaren för Fossilfritt Sverige, Svante Axelsson

Följ konferensen via livesändning

Om Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om

Västra Götaland har ett av de tuffaste klimatmålen i Sverige, som i sin tur har ett av de tuffaste klimatmålen i världen. För att lyckas med omställningen behövs modiga föregångare och ambassadörer från olika samhällssektorer. Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götalands län driver kraftsamlingen i samverkan med många andra aktörer.
Läs mer om Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om

Senast uppdaterad: 2019-07-12 13:16