Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information från Västra Götalandsregionen om Vinnväxt 2019

Publicerad:

Så här söks medel från Vinnovas utlysning Vinnväxt 2019 där det krävs stark förankring i regionala strategier.

Vinnväxt är en utlysning där regioner kan få finansiering för att utveckla internationellt konkurrenskraftiga forsknings- och innovationsmiljöer inom tillväxtområden där regionen har förutsättningar att nå internationell framgång.

I Vinnväxt 2019 betonas starkt vikten av förankring i regionala strategier och ett regionalt ledarskap. Vinnova har med ett brev vänt sig till alla regionalt tillväxtansvariga med uppmaningen att starkt prioritera vilken/vilka ansökningar regionen ställer sig bakom. Endast 2-4 ansökningar från hela landet kommer att beviljas. Med anledning av detta går Västra Götalandsregionen ut med denna information kring processen för att söka regionalt stöd till en Vinnväxtansökan från Västra Götaland.

Som underlag för beslut om vilken eller vilka ansökningar som ska prioriteras ber Västra Götalandsregionen intresserade konsortier att inkomma med en projektskiss senast den 22 januari 2018.

Information från VGR om Vinnovas utlysning Vinnväxt
Mall för projektskiss

Västra Götalandsregionen stödjer forskning och innovation

Hanna Blomdahl

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Publicerad: