Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ena vinnaren av Unga Landsbygdspriset i Färgelanda

Publicerad:
Tina Ehn (MP) RUN delar ut diplomet till Marielle Örtengren, Färgelanda
Marielle Östergren mottar Unga Landsbygdspriset i Väst från Tina Ehn

Marielle Örtengren, Ragnerud Business AB, Högsäter fick på nationaldagen ta emot Unga Landsbygdspriset. Västra Götalandsregionen belönar årligen på detta sätt två unga entreprenörer på landsbygden.

Marielle Östergren fick ta emot priset av Tina Ehn (MP), ledamot i regionutvecklingsnämnden i samband med firande av nationaldagen i Färgelanda. Det en välbesökt och lyckad tillställning med fint värdskap av kommunen.  

- En mycket värdig vinnare, säger Moa Boëthius Lind, regionutvecklare på Västra Götalandsregionen. Marielle Örtengren skapar reseanledningar ut på landsbygden, hon har vågat satsa och i sann entreprenörsanda har hon utvecklat en växande verksamhet som får tydliga positiva effekter på för orten. Men alla de nominerade och deras företag är fantastiska exempel på ungdomars företagsamhet på landsbygden.  

Läs pressmeddelandet från Västra Götalandsregionen

Mer om Marielle Örtengren i VGRfokus

Unga Landsbygdspriset i Väst

Moa Boéthius

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Publicerad: