Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Dalsland rekryterar i Stockholm

En stor delegation träffade möjliga dalslänningar i Stockholm. Över 500 kom till Junibacken där Dalsland visade upp vad landskapet har att erbjuda i form av jobb och livskvalitet. Och på en VIP-frukost med inbjudna riksdagsledamöter utmanar man fördomar om landsbygden!

En delegation på över 50 personer från Dalsland bestående av kommunalråd, kommunchefer, företagsledare, personalchefer, bank, akademi och intresseorganisationer träffade möjliga dalslänningar Junibacken i Stockholm. Över 500 kom till Junibacken på söndagen där Dalsland visade upp vad landskapet har att erbjuda i form av arbete, boende, skola, fritid och besöksnäring.

På måndag 21 januari arrangerades VIP-frukost med inbjudna riksdagsledamöter där man utmanade fördomar om landsbygden.

eDIT arrangör

”Dalsland kommer på besök” och ”Dalsland bjuder på frukost” genomfördes av eDIT – ett Dalsland i tillväxt, tillsammans med Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmåls Kommuner, Dalslandsdelen av Vänersborgs kommun, Dalslands Turist AB och Dalslands Sparbank. Västra Götalandsregionen medfinansierar projektet.

eDIT - ett Dalsland i tillväxt

Därför ska du flytta till Dalsland - VGRfokus

Lisa Lundin

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Annika Andersson

Ordförande Edit – ett Dalsland i tillväxt
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-01-22 13:47