Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdadministration

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som ska arbeta i 1177 Vårdguidens e-tjänster som lokal administratör. Som lokal administratör ska du ha kunskap om samtliga funktioner i systemet och utbildningen är uppdelad i tre delar.

Utbildningen vänder sig till dig som ska arbeta i 1177 Vårdguidens e-tjänster som ärendehanterare.

Utbildningen vänder sig till dig som ska arbeta i 1177 Vårdguidens e-tjänster som ärendemottagare.

Utbildningen vänder sig till all personal som arbetar med ELVIS akutvård. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med att registrera diagnoser och åtgärder i ELVIS. Utbildningen beskriver funktionerna i systemet och är inte en utbildning i sjukdomsklassificering.

Utbildningen vänder sig till dig all personal som jobbar med ELVIS kassamodul. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till all personal som jobbar med ELVIS kassamodul. Det är bra om du har gått Patientadministrativt system: ELVIS - Kassa del 1, besöksregistrering innan du påbörjar denna utbildning.

Utbildningen vänder sig till all personal som jobbar med ELVIS slutenvård. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till all personal som jobbar med ELVIS tidbok. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till all personal som jobbar med att ta emot vårdbegäran och planerar/bokar tider i ELVIS.

Utbildningen vänder sig till all personal som arbetar i Melior. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller Lab och Bevakningskorgen.

Utbildningen vänder sig till all hälso- och sjukvårdspersonal som träffar patienter och ställer diagnos (till exempel läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, kurator) samt för medicinsk- och vårdadministrativ sekreterare.

Utbildningen riktar sig till hälso- och sjukvårdspersonal i Västra Götalandsregionen som ska intyga att patienten behöver åka sjukresa med taxi eller specialfordon av medicinska skäl. Den primära målgruppen är personal som deltar i vården och träffar patienten. Det krävs inga speciella förkunskaper.

Utbildningen vänder sig till personal som hanterar personuppgifter från Befreg.

Utbildningen vänder sig de som ska ha behörigheterna Sök/Relation/Ändra eller Administratör i Befolkningsregistertjänsten (Befreg).

Utbildningen vänder sig till dig som är medicinsk sekreterare med flerårig yrkeserfarenhet inom medicinsk vårddokumentation (rekommendation minst tre år i yrket).

Senast uppdaterad: 2018-09-18 13:53