Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ekonomi och personal

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare och som ska ha behörighet till personalöversikten, godkänna frånvaro och godkänna arbetsförändringar i Heroma. Du kommer att få grundläggande kunskaper i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare och som ska ha full behörighet i Heroma. Du kommer att få grundläggande kunskaper i schemahantering och rapportering i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som ny användare och som ska godkänna ärende via Heroma Webb. Här krävs att det i din närhet finns en Heromarapportör som utför arbetsuppgifter i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare i Heroma och ska bli Heromarapportör. Du kommer att få grundläggande kunskaper i schemahantering och rapportering i Heroma.

Detta är en kompletterande utbildning för dig som ska ha full behörighet i Heroma. Du har sedan tidigare behörigheten Chef, men ska nu även arbeta med schemaplanering och saldo/stämplingar i Heroma.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare eller har behov av grundläggande kunskaper i fakturahantering.

Utbildningen vänder sig till dig som kommer arbeta i Västra Götalandsregionens nya beställnings- och fakturahanteringssystem Marknadsplatsen 2.0, som i början av 2019 ersatte Marknadsplatsen.

Utbildningen vänder sig till dig som är ny användare eller har behov av grundläggande kunskaper i fakturahantering. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2019-10-16 08:48