Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nordens Ark under Västerhavsveckan

Besök vår Ekopark och strandängarna.

Under en dag kommer Västerhavsveckan till Nordens Ark och då bjuds det på massor av aktiviteter:
 
Havsverkstan kommer med utställning, experiment, marina växter och djur. Delta i medborgarforskning och hjälp till att bevara den biologiska mångfalden.
 
Livet under bryggan Följ med Jakob på en spännande guidning om livet under bryggan.
 
SLS, Svenska livräddarsällskapet kommer att vara på plats med utställartält, livbojar, pool&havstorpeder, rescueboard mm. Det kommer att finnas något för alla åldrar, information och kunskap, så även att få testa deras redskap dom använder när dom jobbar både i pool och vid havet. 
 
LSS, Lysekils simsällskap kommer att vara på plats, informera och sprida kunskap om vikten att kunna simma, både i hav och pool. Lysekils simsällskap kommer erbjuda barn och ungdomar möjligheten att testa simma, men så även att ta märken som LSS sponsrar med (märken kommer att finnas så långt lagret räcker). Lysekils simsällskap kommer att ha ett gäng ledare från klubben på plats som även kan informera om kommande terminer i Lysekil.

Tid

lördag 12 augusti kl 11-16

Plats

Strandängarna vid Nordens Ark , Åby (Hunnebostrand)