Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferens om stressbehandling - några platser kvar

Stressbehandlingskonferensen i Köpenhamn 24-25 januari samlar forskare och utövare som arbetar med förebyggande och behandling av stress i Danmark. Från ISM deltar Ingibjörg Jonsdottir. De senaste åren har konferensen varit helt slutsåld, nu finns ett fåtal platser kvar.

Stressbehandlingskonferensen syftar till att samla forskare och utövare som arbetar med förebyggande och behandling av stress i Danmark. Konceptets önskan är att säkerställa kunskapsdelning, utveckling och debatt samt skapa utrymme för att kvalificera och vidareutveckla förebyggande insatser och behandlingsmetoder i området.

Professor Ingibjörg Jonsdottir, verksamhetschef på ISM kommer att tala om Stressrelaterad utmattning – Biologiskt och kognitivt perspektiv

Vi gör en resa från att prata om utmattning och utbrändhet i ett bredare perspektiv, inklusive internationellt perspektiv, diskutera problemet med olika begrepp och förekomst för att sedan diskutera konsekvenser med betoning på kognitiv funktion, arbetsplats, könsperspektiv, bevisning för behandling för olika grupper och återvändande till Arbete”.

Mer om konferensen och anmälan här

Senast uppdaterad: 2019-01-14 11:02