Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vill du delta i studie om utmattningssyndrom?

Publicerad:
Män och kvinnor på rad håller upp en skylt med texten "Vill du bidra till att föra forskningen framåt?"

Har du nyligen fått diagnosen utmattningssyndrom? Har du träffat vårdsamordnare i primärvården eller deltagit stresskola? Vi söker dig med både tidigare och pågående behandling på en vårdcentral eller rehabmottagning i Västra Götaland. Vill du vara med och föra forskningen framåt?

Nu kan du vara med i ett forskningsprojekt på Institutet för stressmedicin som utvärderar behandling av utmattningssyndrom. Ditt deltagande är viktigt för att öka kunskapen om vilken behandling som ges, hur effektiv den är och hur patienter med utmattningssyndrom mår under behandlingen.

Om du vill delta kommer du att få svara på frågeformulär om hälsa och stress vid tre tillfällen under en tvåårsperiod. Deltagandet innebär också att du lämnar tillåtelse till att vi hämtar registerdata om din behandling och sjukskrivning från Försäkringskassans databas (MiDAS) och Västra Götalandsregionens vårddatabas (VEGA).

För mer information och intresseanmälan – kontakta Sandra Pettersson via e-post ism.forskning@vgregion.se

Publicerad: