Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utmattningssyndrom debatteras på läkarkonferens utomlands

Publicerad: Uppdaterad:

ISM deltog i den Nordiska konferensen i allmänmedicin 14-16 juni i Reykjavik på Island. Syftet med konferensen var att utbyta aktuell kunskap inom primärvård mellan de olika länderna.

Totalt deltog närmare 1500 specialister och ST läkare i allmänmedicin. Bland dem fanns Kristina Glise, medicine doktor och Lilian Wiegner, specialist i allmänmedicin, båda överläkare från Institutet för stressmedicin. Tillsammans höll de en workshop om diagnostik och behandling vid utmattningssyndrom med efterföljande falldiskussioner som var mycket uppskattade och gav upphov till livliga debatter. Moderator under denna workshop var den tidigare kollegan Olafur Aevarsson, psykiater och medicine doktor.

Bildtext: Kristina Glise och Lilian Wiegner håller i workshop om diagnostik och behandling vid Nordiska konferensen i allmänmedicin på Island.

Publicerad: