Hälsa på arbetsplatsen

Att ha ett arbete är generellt en hälsofaktor. Man vad behövs för att vi skall trivas, utvecklas och må bra på jobbet? Här finns kunskap och metoder om VAD som skapar hälsa på arbetsplatsen och HUR man faktiskt gör.

Nyheter Hälsa på arbetsplatsen

Chefoskopet är ett verktyg för att utveckla chefers organisatoriska förutsättningar. Verktyget består av delarna Kunskaper och Metoder och är utvecklat i nära samarbete med forskare, så som Linda Corin och Lisa Björk från ISM. Nu är verktyget komplett och späckat med olika metoder.

Institutet för stressmedicin bjuder in till en föreläsning med Wilmar Schaufeli, professor i arbets- och organisationspsykologi. Han är verksam vid Utrecht Universitet, Nederländerna.

Titt som tätt får påståenden om barns skärmtid stor spridning i sociala medier. I Bohusläningens folkhälsotema har man intervjuat barn och forskare. Hälsokrönikör Annemarie Hultberg ISM, reflekterar över fenomenet utifrån digitalisering i stort. Det är inte svart eller vitt, men vi behöver samtala om hur vi vill ha det.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:35