Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till den digitala konferensen Tillsammans förbättrar vi arbetsmiljön

 Svart text på rosa, blå och orange platta: Tillsammans förbättrar vi arbetsmiljön, en digital konferens tillgänglig där du är. Livesänds den 25 oktober 2023 kl 13-16. inspelning kommer finnas tillgänglig i efterhand . Anmäl dig redan nu

Är du också intresserad av kopplingen mellan arbetsmiljö och kompetensförsörjning? Då borde du boka in eftermiddagen den 25 oktober i din kalender. Årets konferenstema är Arbetsmiljöns betydelse för kompetensförsörjningen.

Koppla upp dig och se Anna Dahlgren från Karolinska institutet berätta om arbetstidsforskningens råd kring den aktuella frågan schemaläggning med fokus på återhämtning. Missa inte heller Linda Corin och Marica Heimdahl från Institutet för stressmedicin, som med utgångspunkt Västra Götalandsregionen och rapporten Tack för mig kommer prata om kopplingen mellan kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Föreläsningarna varvas med inslag från verksamhetsbesök och konferensen avslutas med ett panelsamtal.

Konferensen kan ses både i realtid och i efterhand och vänder sig till främst chefer och medarbetare inom HR, personalutskottet och arbetsmiljödelegationen. Men naturligtvis är andra intresserade varmt välkomna att delta.

Läs mer och anmäl dig på konferensens webbsida