Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ISM medverkar i Chalmers för en hållbar framtid

Publicerad:

Programmet tar upp hållbarhet ur många aspekter, såsom hållbart arbets- och studentliv, klimat och energi och hälsa- och sjukvård. Lisa Björk och Lilian Wiegner från ISM medverkar i flera programpunkter.

Ett hållbart arbets- och studentliv

Lisa Björk, fil doktor och utvecklingsledare i organisation och ledarskap vid ISM, ingår i den inledande panelen och därefter i en presentation och diskussion om Chalmers medarbetarenkät 2018 - resultat och trender relaterade till kön, stress och arbetsmiljö. Men hur tolkar man resultatet? Det blir Lisas roll att reflektera kring. 

Lilian Wiegner, specialistläkare vid ISM, föreläser under rubriken : Vad händer i kroppen vid stress och hur får man utmattningssyndrom? Lilian kommer bland annat att beskriva hur kroppen reagerar på stress och hur man kan känna igen tecken på och förebygga utmattning.

Publicerad: