Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Filmer om återhämtning för chefer och medarbetare

Publicerad:
Utarbetad kvinna lutar sig mot ett fönster

Under en lång tid har många medarbetare inom vården varit högt belastade på grund av den rådande pandemin. Därför har vi tillsammans med våra kollegor på Västra Götalandsregionens företagshälsovård tagit fram två filmer med fokus på just återhämtning.

I filmen Förutsättningar för återhämtning i arbetet berättar Olov Pettersson, leg psykolog och organisationskonsult om hur chefer kan skapa förutsättningar för återhämtning i arbetet under kristider och perioder av hög belastning

I filmen Baka en återhämtningskaka – en lättsammare ingång till ett svårare problem, vänder vi oss till dig som medarbetare med goda råd från ergonom och fysioterapeut på hur du kan finna återhämtning både på ditt arbete och i vardagen.

Covid 19 - stöd till medarbetare och chefer

Här finns filmer och ytterligare information om till exempel återhämtning, samvetsstress och kollegialt stöd, med särskild adress till chefer och medarbetare i hårt belastade verksamheter.

Covid 19- stöd till medarbetare och chefer

Publicerad: