Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

När du vill lära mer

Våra kunskaper och kompetens är en förutsättning för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Därför är det viktigt att vi kan kompetensutveckla oss – det är en investering i en bra verksamhet och i ett hållbart arbetsliv. Vi utvecklas och lär oss i det dagliga arbetet, men också genom att delta i kurser och utbildningar.

VGR har en egen utbildningsverksamhet, VGR Akademin, som erbjuder fortbildning och kompetensutveckling för alla medarbetare i VGR.

Om du utbildar dig inom vissa områden, exempelvis till bristyrken, kan du få behålla din ordinarie månadslön under utbildningstiden. På ditt årliga utvecklingssamtal med din chef kan du prata om dina behov av vidareutveckling och planer inför framtiden. Du som är chef har ansvar för att dina medarbetare får kontinuerlig kompetensutveckling och att det finns bra förutsättningar för medarbetaren att lära sig jobbet på arbetsplatsen.

Det finns många yrken inom VGR, vilket öppnar för en mängd karriärvägar och utvecklingsmöjligheter. Din yrkesbana kan utvecklas i många olika riktningar. VGR är angelägen om att medarbetare blir kvar i organisationen, därför tillsätts många tjänster med internt sökande.

Senast uppdaterad: 2021-07-23 00:16