Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ökad innovationsförmåga i verksamheten

Innovationsprocessen i innovationssystemet i VGR

Västra Götalandsregionen (VGR) satsar stora resurser på att skapa ett starkt och sammanhållet forsknings- och innovationssystem, genom såväl ledningens engagemang, stödjande strukturer och processer samt finansiella medel. Som en del i arbetet har Innovationsplattformen tagit fram ett stöddokument för ökad innovationsförmåga inom verksamheter i hälso- och sjukvården i VGR.

Syftet med stöddokumentet är att stötta medarbetare med kunskap samt inspirera till att vilja bidra till vårdens utveckling. Dokumentet riktar sig främst till verksamhetschefer och kan modifieras utifrån verksamhetens unika förutsättningar. Det finns en version för SU och en generisk version som kan appliceras på vilken verksamhet som helst inom VGR:s hälso- och sjukvård. 

Om du är ansvarig för en verksamhet som önskar öka sin innovationsförmåga, ladda gärna ner en av de två pdf:erna nedan. För att få filerna i word-format, kontakta Innovationsplattformen

Det går även bra att kontakta Innovationsplattformen om du har feedback på dokumenten eller frågor kring innovation.


Senast uppdaterad: 2022-12-16 10:00