Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regiondirektörens Unga rådgivare

Gruppbild på 19 unga rådgivare sittandes i tre rader.

Regiondirektör Ann-Sofi Lodin har sedan 2013 haft ett forum för unga rådgivare. Att vara ung rådgivare innebär att du stöttar regiondirektören och koncernledningen i regionövergripande frågor. Du bidrar med perspektiv, tankar och idéer och diskuterar frågor tillsammans med regiondirektören och med resten av rådgivarna.

– Unga rådgivare är ett forum för att inkludera och engagera unga medarbetare i våra regionövergripande frågor och ta till vara på deras idéer för att lösa samhällsutmaningar, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin. Genom att erbjuda den här möjligheten kan vi så ett frö för framtida kompetensförsörjning i medarbetare som vill utveckla Västra Götalandsregionen (VGR) även i framtiden. 

Som ung rådgivare erbjuds du kontaktnät, breddad kunskap om VGR:s verksamheter och strategiska frågor samt möjlighet att påverka utvecklingen av Västra Götalandsregionen.
– Jag har lärt mig mer om våra verksamheter och fått en större förståelse för VGR:s komplexitet och utmaningar, säger Helena Kryssman som var ung rådgivare under perioden 2015–2016. Det är både roligt och stimulerande att träffa medarbetare i sin egen ålder. På våra möten blir det alltid heta diskussioner om utmaningarna vi ser på våra arbetsplatser men vi får också tillfälle att se möjligheter och komma fram till lösningar.

Unga rådgivare 2019-2020

Vill du bli en ung rådgivare?

För att bli en ung rådgivare krävs att du är under 30 år, har en förmåga att tänka visionärt, vara resultatinriktad, analytisk, samhällsorienterad och kommunikativ. Du nomineras av din chef och ingår i forumet under två år.

Vill du nominera en ung rådgivare?

Under 2020 pågår utveckling av programmet och information om nomineringstid och mandatperiod kommer under hösten 2020.

Linn Riedl

Strateg
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kristina Wallén

HR-strateg, Koncernkontoret
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-08-21 07:53