Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

190927 Sallad, Svinn och säsong, Mellerud

Ett proaktivt arbete med att minska matsvinnet är ett måste för att både nå klimatmålen samt öka andelen ekologiskt. Att återvinnarester och kan dessutom bli en fantastisk resurs, smakförstärkare och källa tillkreativitet i köket!

Syftet med dagen var att ge deltagarna kunskap om säsongsanpassade inköp, tillagnings-metoder och hanteringsmetoder som gör det möjligt för er att minska kökssvinnet, arbeta med smakförstärkning och ta till vara på vad säsongen och grödan ger. Detta gjordes i form av en kreativ Cookshop tillsammans med måltidsutbildare Hilde Svensson.

Material från dagen

Hildes presentation>>

Receptsamling från dagen>>

Senast uppdaterad: 2019-10-25 11:47