Seminarier för chefer och medarbetare

Under 2018 bjuder vi in till ett antal seminarier för dig som kommer att arbeta i något av våra nya Regionens hus i Skövde eller Göteborg. Seminarierna fokuserar på olika ämnen, men alla handlar om vad man kan göra för att utveckla sitt eget arbetssätt och få en bättre arbetsdag. Boka in tiderna i din kalender redan nu.

Skövde

Välkommen till förberedande seminarier inför inflyttningen till nya Regionens hus i Skövde. Anmäl dig via Regionkalendern. Sök på aktuellt datum eller gå in på direktlänk nedan. Seminarierna är kostnadsfria för alla som flyttar in i husen och först till kvarn gäller. Glöm inte avboka om du får förhinder, så att någon annan kan få din plats.

Presentationer från de seminarier som genomförst i Skövde

Göteborg

Välkommen till förberedande seminarier inför inflyttningen till nya Regionens hus i Göteborg. Anmäl dig via Regionkalendern. Sök på aktuellt datum eller gå in på direktlänk nedan. Seminarierna är kostnadsfria för alla som flyttar in i husen och först till kvarn gäller. Glöm inte avboka om du får förhinder, så att någon annan kan få din plats.

Digitala arbetssätt i praktiken

Workshop för chefer: En ökad digitalisering av våra arbetssätt är ett led i verksamhetsutveckling och underlättar arbetsdagen i ett aktivitetsbaserat kontor.

  • Kristian Norling, Koncernkontoret, inspirerar och visar hur man kan förenkla arbetet tack vare de digitala verktyg som finns i vårt standardutbud.

Tid: 30 oktober 9.00-11.30
Plats: Göteborg
Anmälan i Regionkalendern

Lillemor Harnell

Projektledare
Telefonnummer

Jonas Nordin

Förändringsledning
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2018-10-23 08:40