Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Unga och växtbaserad kost

Hur kan vi förstå vår gäst och deras beteende? Varför reagerar gäster så olika på nya maträtter? När vi nås av vetenskapen om att vi måste ändra våra matvanor för att rädda klimatet hur fungerar vi människor då?

Malin Anniko är forskare vid Örebro universitet inom beteendevetenskap och doktor i psykologi. Hon kommer att hjälpa oss förstå vilka mekanismer som ligger bakom våra val av mat.
 
I slutet av webbinariet landar hon i goda råd som ni kan ta med er till era verksamheter tillsammans med den metod som vi på Skolmatsakademin har tagit fram i arbetet med att medvetandegöra eleverna om vad hälsosamma och klimatsmarta val är.
 
Webbinariet bjuder på samlade insikter som vi hoppas kan underlätta er kommunikationen med gäster, barn, unga, vuxna samt en och annan kollega.
 

Vill du ta del av webbutbildningen?

Senast uppdaterad: 2022-03-31 16:50