Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Näringstäta och hållbara mellanmål

Hur kan vi med enkla medel utveckla mellanmålen, trots begränsad tid och ekonomi? Hur kan vi få in mer näring, fibrer, frukt & grönt – och samtidigt göra det läckert och gott?

Tillsammans med Kajsa Asp, legitimerad dietist och verksam som journalist, författare, föreläsare och inspiratör inom kost, träning, prestation och hälsa, får ni ett webbinar med fokus på kunskap och inspiration kring bra mellanmål och recept för barn och ungdomar. Syftet är att få i gång kreativiteten och ett helhetstänk kring matvanorna.

Föreläsningen kommer att ha en praktisk inriktning med fokus på hälsosamma matvanor på ett enkelt sätt, helhetstänk kring matvanor och hälsa, med viss inriktning på klimat och miljö.

Ni kommer även få med recept att ta med till era verksamheter!

Vill du ta del av webbutbildningen?

Kontakta skolmatsakademin@ri.se så mailar vi inloggning till dig.

Senast uppdaterad: 2022-03-31 16:50