Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Specialkost Baskunskap för offentlig måltidspersonal

Händer knådar en rödfärgad deg

Nu kan vi erbjuda er medlemmar i Skolmatsakademin att få ta del av våra skräddarsydda webutbildningar för måltidspersonal. Denna medlemsförmån är till för att höja kompetensen ute i era verksamheter. Använd utbildningen som introduktion för nya kollegor eller som uppfräschning för all personal som på något sätt redan arbetar med måltider. I gradkursen Specialkost Baskunskap för offentlig måltidspersonal får du de grundläggande kunskaper inom specialkost som behövs för att kunna arbeta i ett offentligt kök.

Hur får jag inloggning till utbildningarna?

Anmäl er här https://www.trippus.net/WebbutbildningSpecialkost  

Du kommer få tillgång till webbutbildningen så snart vi lagt in dig i systemet för webbutbildningen. Det kan ta ett par dagar innan du får tillgång till den. När du är tillagd kommer du att få ett nytt mejl om kursregistrering från avsändare noreply.crm@ri.se där dina inloggningsuppgifter kommer att finnas! Håll utkik i din mejlkorg!

Vid frågor om utbildningen eller inloggning kontakta maltidsverige@ri.se

Kostnad?

Utbildningarna är kostnadsfria för partners i Måltid Sverige eller medlemmar i Skolmatsakademin. 

Övriga deltagare 950 kr

Specialkost Baskunskap för offentlig måltidspersonal


Tid: ca 1 timme
Plats: Online
Kursledare: Andrea Mikkelsen Leg. Dietist

Innehåll

Kursen innehåller grundläggande förståelse för hantering och planering av specialkost, och även för servering och beredskap inför incident. Du får även lära dig mer om de vanligaste födoämnesallergierna samt överkänsligheter.

Upplägg

Under kursens gång kommer du att få ta del av förinspelade föreläsningar på olika teman och få bekanta dig med viktiga nyckelord att ha koll på. Som avslut av varje enskilt tema kommer du även att få visa prov på dina nya kunskaper med hjälp av ett frågeformulär.

Efter genomgången kurs erhåller du grundläggande kunskaper inom specialkost för att kunna arbeta i ett offentligt kök. Ett diplom kommer inom kort till din mail.

Läs mer om kursen Specialkost Baskunskap för offentlig måltidspersonal här (pdf)

 

 

Senast uppdaterad: 2021-04-09 08:55