Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Besök och officiella möten

Det är många som varje år besöker Västra Götalandsregionens verksamheter. Anledningarna till besöken kan vara olika. Kanske vill man träffa en anhörig i vården, en handläggare på huvudkontoret, arrangera ett officiellt besök tillsammans med VGR eller göra ett studiebesök Operan.

På den här sidan har vi samlat information till dig som vill stämma möte med oss eller i vår verksamhet. Här hittar du också information om våra officiella möten och representation.

Vill du göra ett studiebesök i någon av Västra Götalandsregionens verksamheter? Kontakta verksamheten du vill besöka.
Västra Götalandsregionen medverkar varje år vid en rad konferenser och officiella arrangemang i Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen har regler som bland annat gäller representation, gåvor och tillstånd för alkoholförtäring i samband med representation
Senast uppdaterad: 2019-03-11 10:59