Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionens hus Skövde

Här finns  information om Regionens hus i Skövde.

Besökare till Skövde konferens

Det är ca 400 medarbetare från olika förvaltningar inom VGR som arbetar i Regionens hus. En gemensam arbetsplats ska gynna samarbete och kreativitet samtidigt som vi använder våra lokaler på ett effektivt sätt.

I huset finns inga fasta arbetsplatser utan alla arbetar aktivitetsbaserat. Det innebär att du väljer arbetsplats utifrån det du ska göra och dina behov för dagen. Behöver du arbeta enskilt och ostört eller har du kreativa uppgifter där du vill samverka med andra framför dig?  I huset finns zoner för spontana och kreativa möten, lugna zoner där du kan föra lågmälda samtal och tysta zoner för att arbeta ostört och koncentrerat.

Nya Regionens hus i Skövde, guidad tur (360) from Västra Götalandsregionen on Vimeo.

Regionens hus i Skövde ligger mitt i stan intill resecentrum och högskolan. Huset ägs av Hemsö fastighets AB med Västra Götalandsregionen som största hyresgäst. Här arbetar cirka 400 medarbetare från tretton förvaltningar och bolag som tidigare funnits på olika adresser i framför allt Skövde. Vid sidan av att vara en modern och attraktiv arbetsplats är Regionens hus också en konferens- och mötesplats.

Du som jobbar i Regionens hus hittar information på Insidan

Regionens hus i Skövde på Insidan (kräver inloggning)

De verksamheter som sitter i huset är:


Senast uppdaterad: 2020-02-28 15:44