VGR Campus Nya Varvet

Den geografiska platsen för Västra Götalandsregionens nya utbildningscampus är Nya Varvet vid Göta älvs utlopp. Området är historiskt och många av byggnaderna gamla, anrika och kulturminnesskyddade.

Fram till mitten av åttiotalet fanns här militär verksamhet men idag finns här både restauranger, övernattningsmöjligheter, kontor, verkstäder, privatbostäder och utbildningsverksamhet. En av de närmsta grannarna VGR:s egen Göteborgs folkhögskola.

De gamla byggnaderna, de öppna gräsytorna och närheten till naturen, utsikt, älv och hav gör platsen unik. Det är på denna plats, i ett kulturreservat, nära staden som VGR Campus Nya Varvet finns.

Målet med satsningen är att utbildningsverksamheten på Nya Varvet ska vara en stimulerande, mötes- och lärmiljö för medarbetare, chefer och VGR-gäster – en mötesplats i en miljö som underlättar och stimulerar till kreativitet och lärande både för gruppen och individen.

Förutom den inspirerande mötesplatsen finns naturligtvis också andra mål och värden som Västra Götalandsregionen vill uppnå, till exempel en bättre sammanhållen och effektivare utbildningsverksamhet, god tillgänglighet, en plats som främjar hållbar utveckling och där utbildningar och konferenser kan genomföras på konkurrenskraftiga villkor.

Väl mött!

Yvonne Bäfverfeldt, enhetschef

Bokning

För bokning av VGR Campus Nya Varvet kontakta Konferens- och bokningscentrum. VGR Campus Nya Varvet kan endast ta emot bokningar från Västra Götalandsregionens verksamheter.

Telefon: 010-441 05 00 (knappval 2)

E-post: E-postadress

Kontakta oss

VGR Campus Nya Varvet
Fredrik Bloms väg 25
426 71 Västra Frölunda

Telefon: 010-441 31 30
E-postadress

Hitta till Campus Nya Varvet

VGR Campus Nya Varvet Fredrik Bloms väg 25 426 71  Västra Frölunda

Karta VGR Campus Nya Varvet

Kollektivtrafik

Hitta resa med hjälp av Västtrafiks reseplanerare

Buss 114 Ö-snabben (hållplats Örlogsvägen), ca 100 m promenad till huvudentré.

Buss 91 (hållplats Rengatan), ca 650 m promenad till huvudentré.

Bil och parkering

Bilresan tar ca 10 minuter från Göteborgs central och 10-15 minuter från Mölndal. Vi erbjuder 100 parkeringsplatser kostnadsfritt till våra gäster. Platserna går ej att förboka.


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:36