Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR Tour - inspirationsdagar

I november 2019 är det dags igen för VGR Tour. Västra Götalandsregionens populära inspirationsdagar har arrangerats årligen sedan 2010.

VGR Tour är ett arrangemang med bland annat intressanta föreläsare, kulturaktiviteter och utställningar kring hälsa, kultur och livsstil för alla medarbetare i Västra Götalandsregionen.

VGR Tour hålls på fyra platser, i Borås den 4 november, Skövde 12 november, Göteborg 18 november och Trollhättan 25 november.

I år kommer vi bland annat att inspireras av Leila Söderholm om hur du kan hitta roliga sätt att röra dig på med så lite utrustning som möjligt - oavsett ålder eller format.

Komikern Anders Jansson tar med oss på en humoristisk resa bland skapelseberättelser, bensträckare och klämdagar. Garanterad igenkänningshumor och överraskande aha-upplevelser.

På VGR Tour delas också ut medaljer till de som genomfört Regionklassikern.

VGR Tour innehåller också en mässdel med externa och interna utställare och erbjudanden för dig som medarbetare. Ett jättebra tillfälle att trivas och må bra tillsammans med kolleger i Västra Götalandsregionen, helt enkelt!

Dagen är uppdelad är två likadana pass. Du väljer om du vill delta på dagspasset eller kvällspasset i samband med att du anmäler dig. Antalet platser är begränsade så passa på att säkra din plats och anmäl dig redan nu:

Anmälan i Regionkalendern

Här finns en affisch som du kan sprida bland dina kolleger eller skriva ut och lägga på dina arbetsplats. Affisch VGR Tour

VGR Tour är en del av Tillsammans i VGR. Det är aktiviteter och erbjudanden för att du som medarbetare för att du ska trivas och må bra tillsammans med dina kolleger. Du kan exempelvis delta på motionslopp och inspirationsdagar och få erbjudanden om kultur- och hälsoaktiviteter. På många förvaltningar finns hälsoinspiratörer till din hjälp. Mer information finns på Insidan.

Senast uppdaterad: 2019-09-26 13:26