Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regionalt ledarforum

Den här sidan vänder sig till dig som är chef eller ledare inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen (VGR), kommunerna i Västra Götaland eller hos privata vårdgivare med avtal med VGR.

Tillsammans fortsätter vi vårdgivare i Västra Götaland vårt unika partnerskap. Målet är att erbjuda invånarna en jämlik, sammanhållen och tillgänglig hälso- och sjukvård utifrån individuella behov och förutsättningar. Vi behöver samarbeta för att nå ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem - här blir den nya vårdinformationsmiljön ett viktigt stöd.

Regionalt ledarforum arrangeras av VGR och VästKom i samverkan. Nästa möte planeras till våren 2023, under namnet Regionalt ledarforum sammanhållen hälso- och sjukvård. Information och inbjudan till mötet kommer att gå ut i ordinarie kanaler så fort ett datum är bestämt. 

Genomförda möten

Senast uppdaterad: 2022-11-08 09:46