Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Filmer och inspelningar

Personalrum i vårdmiljö.

Material för chefer och ledare

På sidan Ledare FVM finns filmer och annat informationsmaterial som rör införandet av den gemensamma vårdinformationsmiljön, med Millennium som nav. Materialet är ett stöd för chefer och ledare i dialogen med medarbetare.

En kvinna i vårdklädsel tittar på en bildskärm med mätvärden av puls och annat.

Samlingsplats för FVM

Filmer och inspelningar om framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) till och med april 2022 finns på Vimeo. Här finns bland annat nyhetsinslagen med rubriken Tre frågor om FVM. Se även separat puff för Forum FVM Millennium.

Tecknad illustration av gravid kvinna som blir undersökt av en barnmorska.

Forum FVM Millennium

Forum FVM Millennium är en serie digitala seminarier med exempel på funktionalitet i Millennium som systemet kommer att användas i Västra Götaland. Syftet är att ge exempel på möjligheter som den gemensamma vårdinformationsmiljön ska ge. På webbsidorna för Forum FVM Millennium finns alla filmer som visats, och inspelningarna av webbinarierna i sin helhet.

En mamma som håller sin bebis.

Omställningen av hälso- och sjukvården

Här hittar du de mest aktuella filmerna om omställningen av hälso- och sjukvården, däribland sex filmer ur filmserien "En sammanhållen hälso- och sjukvård". Dessa filmer belyser olika aspekter av det pågående förändringsarbetet inom hälso- och sjukvården genom berättelser från patienter, brukare och närstående.

Senast uppdaterad: 2022-07-05 11:24