Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionalt ledarforum FVM

Porträttbild av Ann-Sofi Lodin, regiondirektör VGR, och Helena Söderbäck, tillförordnad VD för VästKom.
Regionalt ledarforum FVM arrangeras gemensamt av VGR och VästKom. Till vänster Ann-Sofi Lodin, regiondirektör VGR, till höger Helena Söderbäck, tillförordnad VD för VästKom.

Den här sidan vänder sig till dig som är chef eller ledare inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen (VGR), kommunerna i Västra Götaland eller hos privata vårdgivare med avtal med VGR.

Regionalt ledarforum FVM 23 september 2022

Varmt välkommen till Regionalt ledarforum FVM som vänder sig till dig som är chef eller ledare och som arbetar med införandet av vår gemensamma vårdinformationsmiljö inom Västra Götaland.

Tillsammans fortsätter vi vårdgivare i Västra Götaland vårt unika partnerskap. Målet är att erbjuda invånarna en jämlik, sammanhållen och tillgänglig hälso- och sjukvård utifrån individuella behov och förutsättningar. Vi behöver samarbeta för att nå ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem - här blir den nya vårdinformationsmiljön ett viktigt stöd.

Tid: 23 september 2022, klockan 13:00 - 15.00
Plats: Digitalt informationsmöte

Inbjudan till ledarforum går ut via mejl i de ordinarie linjeorganisationerna inom VGR, till de 49 kommunerna och till privata vårdgivare i Västra Götaland.

Den här gången behövs ingen föranmälan. Sändningen kommer att vara tillgänglig via den här sidan.

Översiktlig agenda

  • Inledning
  • Ledningen ger en bild av nuläget
  • Status i arbetet med framtidens vårdinformationsmiljö
  • Så jobbar verksamheterna med införandet
  • Hur ser den gemensamma resan ut tillsammans med leverantören Cerner?
  • Utveckling och goda exempel i Västra Götaland
  • Avslutning

Mer information om exakta tider och talare kommer allt eftersom.

Senast uppdaterad: 2022-04-29 10:51