Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Material vid vaccination

Det material som behövs för att vaccinera mot covid-19 preciseras i listan nedan. Det finns stora kvantiteter av produkterna i lager i regionen och leveransplaner för hela vaccinationsperioden.

Behovet av material i olika verksamheter styrs av vilka vaccin som kommer och vilka enheter som ska erbjuda vaccination.

Materialet ska beställas och levereras i de vanliga flödena och levereras i normal frekvens. För en fungerande central materialplanering är det viktigt att inte för stora kvantiteter beställs så att större lager än nödvändigt skapas ute i verksamheterna. Det kommer att finnas material att fördela till alla enheter om beställningar görs kontinuerligt.

För en fungerande central materialplanering är det viktigt att inte för stora kvantiteter beställs så att större lager än nödvändigt skapas ute i verksamheterna. Det finns material att fördela till alla enheter när beställningar görs kontinuerligt.

Listan kan komma att uppdateras. Ha därför som vana att alltid gå igenom listan på den här webbplatsen innan du gör nya beställningar.

Artikellistan i pdf-format

Vid behov av support i Marknadsplatsen: 010-4410200 knappval 3
Vid frågor om sortiment och anskaffning: Koncerninköps support 010-4410200 knappval 2

 

Kontaktperson vid frågor om förbrukningsmaterial:

Pär Börjesson

Materialkonsulent

par.borjesson@vgregion.se

0700-82 48 16

Senast uppdaterad: 2022-02-07 09:24