Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Äntligen tillsammans, informationsmaterial om fortsatt vaccination

För att stödja det fortsatta vaccinationsarbetet har en film med tillhörande affischer och bilder tagits fram. Filmen och bilderna kan användas i sociala medier och på skärmar, till exempel i ett väntrum. Affischerna finns i tre olika versioner för utskrift.

När restriktionerna nyligen släpptes innebar det att vi äntligen kan umgås igen. Men samtidigt har vi fortfarande en pandemi. Vi behöver därför påminna om vikten av att alla som kan fortsätter att vaccinera sig mot covid-19, oavsett det handlar om första, andra, tredje eller fjärde dosen.

Västra Götalandsregionen förstärker nu kommunikationen kring vaccination mot covid-19. Under rubriken ”Äntligen tillsammans!” uppmärksammar vi vikten av att vaccinera sig så vi kan fortsätta att umgås och träffas i större folksamlingar, över generationsgränser och även resa mer fritt.

Sprid materialet!

VGR har tagit fram ett informationspaket som består av några affischer för utskrift och en film för digitala skärmar och sociala medier. Med start idag vill vi uppmana er att hjälpa till och sprida materialet genom att dela det i era nätverk och kanaler. Det kan röra sig om fastighetsägarföreningar, idrottsföreningar, väntrum eller andra platser där ni kan sätta upp affischer eller visa det digitalt. Ni vet bäst vilka kanaler som fungerar hos er.

Tillsammans stoppar vi smittspridningen, och tack för er insats!

Filmen "Äntligen tillsammans"

Kvadratiskt format för användning i sociala medier: https://vimeo.com/680044068/7f26cdad21

16_9-format för användning på skärm, te x i väntrum: https://vimeo.com/680044864/5b17d43481

Bilder för sociala medier och skärmar

Äntligen tillsammans

 

Äntligen tillsammans

 

Äntligen tillsammans

Affischer, tre olika versioner

Affisch 1 och 2, A4 för utskrift

Affisch 3, A4 för utskrift. Ifyllningsbar där vaccinationsplatser kan fyllas i innan utskrift.

 

Senast uppdaterad: 2022-02-28 15:42