Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverket för medicinsk etik i västra Sverige

Nätverket har till uppgift att stimulera till reflektion och diskussion kring etiska frågeställningar och problem i hälso- och sjukvården. Det är öppet för alla som är intresserade av dessa frågor; hälso- och sjukvårdspersonal, forskare, politiker, patientorganisationer och allmänhet.

Våra seminarier

Nätverket har tillsammans med hälsoekonomiskt nätverk i Västsverige under åren 2014-2019 arrangerat halvdagsseminarier (nätverksträffar) med olika teman/frågeställningar. Seminarierna inleddes med några korta föreläsningar från olika perspektiv. Efter föreläsningarna genomfördes gruppdiskussioner kring relaterade frågeställningar. Dagen avslutades med en gemensam sammanfattning.

Seminarierna var öppna och kostnadsfria, men antalet platser begränsat och det krävdes anmälan för att delta.

På grund av pandemin fick planerade seminarier för 2020 ställas in och inga ytterligare genomfördes under 2021. Om seminarieverksamheten återupptas under 2022 kommer information att presenteras här. 

Kommande seminarier och kurser

Vill du bli medlem i nätverket?

Meddela
cecilia.lundmark@vgregion.se
så får du information och inbjudningar till nätverksträffarna till din e-post

Har du förslag på ämnen till våra seminarier?

Hör gärna av dig till Cecilia Lundmark, kontaktperson för nätverket. 
cecilia.lundmark@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-02-02 10:08