Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vinnova/Medtech4Health - Innovationer i vård och omsorg 2022 Ändrad ansökningsperiod

Publicerad:

Utlysning som riktar sig till vård- och omsorgsgivare som vill testa, utveckla och implementera nya medicintekniska lösningar i sin verksamhet, eller definiera krav och behov för att möjliggöra utveckling eller upphandling av ny utrustning. Digitalt informationsmöte 29 september.

Nu finns det information om årets utlysning "Innovationer i vård och omsorg"!

Har du en innovativ idé som inkluderar medicinteknik? Har du kanske beviljats medel från Innovationsfonden och är redo för nästa fas? Då bör du gå ner i startblocken och också ta kontakt med Grants Office på Innovationsplattformen redan nu.

Syftet med utlysningen är att ge anställda inom vård och omsorg möjlighet att arbeta med innovation. Vård- och omsorgsgivare inom offentlig eller privat sektor kan söka för kostnader i sin verksamhet. Samverkan med akademi eller företrädare för patienter är önskvärt men inte nödvändigt.

Den 29 september klockan 14:30 - 15:30 håller Swelifes och Medtech4Health ett digitalt seminarium om sin gemensamma utlysning Samverkansprojekt för bättre hälsa hösten 2022. I år läggs extra tyngd på hållbarhet och inkluderande innovation i utlysningen, och de kommer därför ägna en stor del av seminariet åt att fördjupa sig i det.

Maximalt belopp som kan sökas: 1 000 000 SEK.

För högre belopp än 500 000 krävs viss medfinansiering.

Sista ansökningsdag: 8 november 2022.

Länk till mer information: Vinnova

 

Publicerad: