Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fördelning av läkarstudenter hösten 2022

Publicerad:

Primärvårdens utbildningsenhet har haft i uppdrag att fördela läkarstudenternas VFU på regionens drygt 200 vårdcentraler med utbildningsuppdrag.

Vid fördelning har hänsyn tagits till hur många ST-läkare och specialister i allmänmedicin som är anställda på vårdcentralen, vårdcentralens antal listade, hur stor arbetsinsats som krävs för respektive kurs/studentkategori och vilken studentkategori vårdcentralen handlett föregående termin.

Läkarstudenterna som i höst går termin 3 kommer framöver fördelas så att de i möjligaste mån kommer återkomma till samma vårdcentral till och med  termin 7.

I dokumenten nedan framgår vilken/vilka studentkategorier vårdcentralen tilldelats, beskrivning av uppdragen och perioder då studenterna är på plats, samt andra viktiga datum. Kontaktpersoner på AMC, Allmänmedicinskt centrum, kommer ta kontakt med samtliga vårdcentralchefer för att samla in namn och kontaktuppgifter på utsedda handledare.

Fördelning av antal läkarstudenter per vårdcentral hösten 2022 (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag KiKK I (T3) - HT22.pdf (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag Allmänmedicin (T9) - HT22.pdf (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag KiKK (T5) - HT22.pdf (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag Kompletterande Utbildning för läkare med utländsk examen (KUL) - HT22.pdf (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag TYK D (T4) - HT22.pdf (vgregion.se)

Info om handledaruppdrag TYK T1 - HT22.pdf (vgregion.se)

Kontaktperson:

Jessica Liljeblad
jessica.liljeblad@gu.se
0728-432 599

Publicerad: