Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Dags för Nationell Patientenkät

Publicerad: Uppdaterad:

Under tiden september till december 2022 genomförs mätning av patientupplevelsen inom Vårdval Rehab och Vårdval Vårdcentral. Enkäten skickas till patienter som varit i kontakt med vården under september månad.

Patienternas synpunkter på vården är ett viktigt verktyg i förbättringsarbetet på lokal och regional nivå. Genom att delta i Nationell Patientenkät får patienter möjlighet att berätta om och svara på frågor rörande sina erfarenheter och upplevelser av vården.

I anslutning till mätningarna ansvarar rehabenheterna för att själva sätta upp och tillgängliggöra information. Här kan du ladda ner material med regionens logotyp.

Resultaten och de öppna svaren kommer att återkopplas till enheterna i slutet av året. Om du är verksamhetschef och saknar inloggningsuppgifter till resultatportalen patientenkat.se eller har andra frågor får du hjälp via regionens kontaktperson.

VGRs kontaktperson Nationell Patientenkät
Elin Arnö, Regional vårdanalys
elin.arno@vgregion.se
073-572 88 23

Publicerad:
Uppdaterad: