Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samarbetsavtal för försörjning av personliga hjälpmedel

Västra Götalandsregionen och de 49 kommunerna i Västra Götaland samarbetar i hjälpmedelsfrågor. På denna sida når du information om Samarbetsavtal för försörjning av personliga hjälpmedel. Sidan vänder sig främst till vårdgivare, förskrivare av personliga hjälpmedel och försörjare av hjälpmedel.

Samarbetsavtal för försörjning av personliga hjälpmedel, inkl specifikationer.

Guide till tjänsterna i Samarbetsavtalet.

Försörjare/distributör av hjälpmedel

Nyheter webSesam

  • Information om att webSesam även blir beställningssystem för artiklar inom projekt digitala hjälpmedel i Västra Götaland, samt vilka förändringar det medför i systemet.

  • Nyheterna gäller information om att funktionen som automatiskt fyller i tidigare uppgifter i formulär stängs av och information om att tvingande val av leveransprioritet måste göras vid beställningar.

  • Nyheterna gäller ny länk till Handbok för förskrivning av personliga hjälpmedel och kontakttelefon i arbetsorder.

  • Nu är kommentarer och bilagor på komponentartiklar synliga för användare i webSesam. Klicka på länken för mer information.

Anette Alfredsson

Samverkansfunktionen för hjälpmedelsfrågor
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-01-02 13:30