Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Överenskommelse personligt förskrivna medicintekniska produkter inom Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen och de 49 kommunerna i Västra Götaland samarbetar i hjälpmedelsfrågor. På denna sida når du information om överenskommelse för personligt förskrivna medicintekniska produkter. Produkterna består både av huvudhjälpmedel och av förbrukningsartiklar som försörjs av Hjälpmedelscentralen alternativt av Läkemedelsnära produkter (Skövdedepån). Sidan vänder sig främst till vårdgivare, förskrivare och försörjare av dessa produkter.

Överenskommelse personligt förskrivna medicintekniska produkter inom Västra Götalandsregionen

Guide till tjänsterna i Överenskommelsen

Försörjare/distributör av hjälpmedel

Nyheter och säkerhetsmeddelanden från Hjälpmedelscentralen

Nyheter Hjälpmedel vid medicinsk behandling

Nyheter webSesam

  • Information om att webSesam även blir beställningssystem för artiklar inom projekt digitala hjälpmedel i Västra Götaland, samt vilka förändringar det medför i systemet.

  • Nyheterna gäller information om att funktionen som automatiskt fyller i tidigare uppgifter i formulär stängs av och information om att tvingande val av leveransprioritet måste göras vid beställningar.

  • Nyheterna gäller ny länk till Handbok för förskrivning av personliga hjälpmedel och kontakttelefon i arbetsorder.

  • Nu är kommentarer och bilagor på komponentartiklar synliga för användare i webSesam. Klicka på länken för mer information.

Fredrik Ahlvik

Samverkansfunktionen för hjälpmedelsfrågor
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-01-02 13:43